Ресторанти Варна | Как да се регистрирам

0700 100 39   
Доставка на храна Lakom.BG
Back
Помощ
Как да се регистрирам   
1
За да ползвате системата на Lakom.BG е необходимо да имате Регистрация. Кликнете върху бутон Регистрация в горния десен ъгъл на сайта. Така ще отворите нашата регистрационна форма. Попълнете коректно Вашите данни.
2
Полетата, отбелязани с червена звездичка * са задължителни с цел акуратното изпълнение на направените от Вас поръчки. След като се уверите, че попълнените от Вас данни са точни, завършете Вашата регистрация чрез натискане на бутон Регистрирайте вашият профил, намиращ се в долния десен ъгъл на регистрационната форма
3
За да влезете в системата е необходимо да се индентифицирате. Можете да влезете с Вашето протребителско име чрез натискане на бутон Вход в горният десен ъгъл на сайта или да ползвате Вашият Facebook профил.
4
Можете също да влезете в системата чрез страницата за регистрация или директният вход за клиенти www.lakom.bg/clients Необходимо е само да се индентифицирате с Вашето протребителско име чрез натискане на бутон Вход или да ползвате Вашият Facebook профил.
За да ползвате системата на Lakom.BG е необходимо да имате регистрация. Регистрацията Ви дава възможности за достъп да Вашият профил, промяна или допълване на Вашата информация, поставяне на коментари, печелене на бонус точки и други подобни екстри.

Регистрацията в системата на Lakom.BG се извършва като кликнете върху бутон Регистрация в горния десен ъгъл на сайта. Така ще отворите нашата регистрационна форма. Попълнете коректно Вашите данни. За регистрацията са Ви необходими Потребителско име - Парола - Email адрес за контакт - Телефон за връзка с Вас - Град - Точен адрес за доставка и евентуални уточнения по адреса.

Попълнете и адреса за доставка. Първоначалният адрес за доставка е задължителен както и полетата, отбелязани с червена звездичка * са задължителни с цел акуратното изпълнение на направените от Вас поръчки. Можете да отбележите адреса си и на картата в дясно с което улеснявате локализирането на обекта.

След като се уверите, че попълнените от Вас данни са точни, завършете Вашата регистрация чрез натискане на бутон Регистрирайте вашият профил, намиращ се в долния десен ъгъл на регистрационната форма. Проверете Вашата електронна поща за изпратено от нас писмо за потвърждение на регистрацията.

След успешна регистрация можете да добавяте или променяте и други адреси и данни във Вашият профил.

Влизането в системата на Lacom.BG се извършва чрез бутон Вход в горния десен ъгъл на сайта. Можете да влезете бързо чрез профила си във Facebook като кликнете върху бутона с логото на социалната мрежа в горния десен ъгъл на всяка страница или този в регистрационната форма.

При евентуални проблеми, моля обърнете се към нашият екип за съдействие. Можете да се свържете с нас на sale@lakom.bg или на безплатният национален телефон 0700 100 39
Ако все още имате въпроси към нас или се нуждаете от насоки или съвет, моля свържете се с наш консултант на 070010039 или на order@lakom.bg
обратно нагоре